Συγχώρεση, Αυτογνωσία, Ευγνωμοσύνη

Πρόγραμμα συγχώρεσης

Όταν συγχωρείς ελευθερώνεις πρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό και μετά τον άνθρωπο που συγχωρείς. Σε αυτό το πρόγραμμα των 12 συνεδριών θα σε υποστηρίξω ως σύμβουλος ψυχικής υγείας να φέρεις σε επίγνωση όλα όσα σε πόνεσαν, σε πλήγωσαν και να δούμε από κοινού πώς γίνεται να μην σε κρατούν προσκολλημένο/η στο παρελθόν αλλά να σου δίνουν γνώση και δύναμη για το παρόν και το μέλλον.

Πρόγραμμα αυτογνωσίας

Μέσω του προγράμματος αυτογνωσίας επιλέγοντας   ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα 9 συνεδριών (200 ευρώ) μπορείς, με την υποστήριξή μου ως ειδικού, να ενδυναμώσεις την ψυχική σου υγεία, την αυτοπεποίθηση, την αυτοσυμπόνοια σου και να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που ίσως δεν έχεις αντικρύσει ακόμη.

Πρόγραμμα ευγνωμοσύνης

Επιλέγοντας αυτό το πρόγραμμα ευγνωμοσύνης (12 συνεδρίες, 250 ευρώ) έχεις την ευκαιρία, με την βοήθειά μου ως ειδικού, να συνειδητοποιήσεις  καλύτερα όλα τα θετικά στοιχεία, τα οποία σε περιβάλλουν. Μπορείς να εξασκήσεις την δεξιότητα να καλλιεργείς για τον εαυτό σου και για την ίδια την ζωή θετικά συναισθήματα και ευγνωμοσύνη. Ας μην ξεχνάμε ότι εστιάζοντας στα αρνητικά παραβλέπουμε τα θετικά στοιχεία, που μας περιμένουν να τα απολαύσουμε.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσω το συντομότερο μαζί σας!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μου!

Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας βοηθήσω σε κάθε σας απορία.

Δύναμη είναι να αγαπάς όλα τα κομμάτια του εαυτού σου, και τα πιο ευάλωτα μαζί...