Θεραπεία – Συμβουλευτική Ζεύγους

Θεραπεία – Συμβουλευτική Ζεύγους

Η συντροφικότητα είναι ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο από τρυφερότητα, ενσυναίσθηση, σεβασμό, έρωτα, αγάπη και χαρά. Όταν όμως, η αρμονική επικοινωνία του ζευγαριού διαταράσσεται, είμαι εδώ ως εξειδικευμένη Σύμβουλος σχέσεων, γάμου και οικογένειας να σας υποστηρίξω για να πετύχετε μια λειτουργική επικοινωνία, που θα εξασφαλίζει μια ευτυχισμένη σχέση. Ας μην ξεχνάμε, ότι σε μια συντροφική σχέση, οι άνθρωποι που έρχονται σε ψυχοσωματική εγγύτητα έχουν ο καθένας διαφορετικά βιώματα, εμπειρίες, επιθυμίες και στόχους, στοιχείο που αποτελεί πηγή εμπλουτισμού στη συνύπαρξη του ζευγαριού και όχι λόγος φόβου. Στόχος της συμβουλευτικής είναι να ενδυναμώσει και τα δυο μέρη της σχέσης να “συναντήσουν” ο ένας τον άλλον. Εδώ, πρόκειται για μια αυθεντική, γνήσια συνάντηση ψυχών και σωμάτων.

Φέρνοντας οι σύντροφοι στο προσκήνιο της συμβουλευτικής ό,τι τους δυσκολεύει, όσα φοβούνται ή διστάζουν να εκφράσουν, με την βοήθεια του συμβούλου σχέσεων και γάμου, έχουν την δυνατότητα να αφαιρούν τα αγκάθια που φυτρώνουν στη σχέση τους. Εξασκώντας, στο ασφαλές περιβάλλον των συνεδριών τον διάλογο, την ενσυναίσθηση, την άνευ όρων αποδοχή και τον σεβασμό  μπορούν πραγματικά να ζήσουν και να απολαύσουν τον έρωτα και την αγάπη τους στο 100%.

Η αγάπη είναι ένα λουλούδι το οποίο χρειάζεται φροντίδα, σεβασμό και κατανόηση για να ανθίσει και να ευωδιάσει τον κόσμο με το υπέροχο άρωμά του. Κάθε ζευγάρι μπορεί να φροντίσει να ανθίσει η αγάπη του αρκεί να θελήσει να το προσπαθήσει.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται είτε δια ζώσης, είτε και μέσω Skype, Messenger και Zoom.

Skype

MESSENGER

ZOOM

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μου!

Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας βοηθήσω σε κάθε σας απορία.

Δύναμη είναι να αγαπάς όλα τα κομμάτια του εαυτού σου, και τα πιο ευάλωτα μαζί...